Inspiratiedag Kerkproeverij

Begintijd 6 april 2018 10:00

Eindtijd 6 april 2018 16:00

Kerkproeverij start dit jaar met een boeiende inspiratiedag op 6 april a.s., die voor voorgangers, pastores, kerkelijk werkers en andere geïnteresseerden gratis toegankelijk is. Op deze inspiratiedag komen interessante sprekers en kun je aan interactieve workshops deelnemen. Wil jij met jouw kerk een succes te maken van Kerkproeverij 2018? Meld je dan via de site van Kerkproeverij aan.

De Kerkproeverij 2018 wordt op de meeste plaatsen op zondag 17 september (zaterdag 16 september) geconcretiseerd. Laat u informeren en inspireren over het initiatief dat Michael Harvey in Engeland lanceerde onder de titel 'Back to Church-Sunday'.

Het kernteam zal de bezoekers resultaten laten zien over 2017, onderliggende idee aanreiken en in workshops laten oefenen. Een dag om mee te maken om idee te krijgen van mogelijkheden in eigen gemeente of parochie.

Het kernteam van de organisatie bestaat uit: Leo Fijen, Nynke Dijkstra, Arjan Bultsma, Rachel Koopman, Wim Altink en Klaas van der Kamp.

Kom naar de inspiratiedag op 6 april!

De inspiratiedag wordt op 6 april 2018 gehouden in het gebouw van KRO-NCRV, 's-Gravelandseweg 80, 1217 EW Hilversum. Tijd: 10.00 – 15.30 uur.