Staal en water

Begintijd 16 maart 2018 10:30

Eindtijd 16 maart 2018 11:00

Werkbezoek aan de marine in Den Helder. Een rondleiding op één der schepen, een lunch, een reflectie en een afsluitende korte dienst te velde.

Thema is: Staal en water. Het gaat over de betekenis van levensbeschouwing in het leven. Of, zoals één der militairen het uitdrukte tegen de vlootpredikant: 'Doordat u er bent, kunnen we het als zeelui tenminste ergens over hebben'.

Deelname is gratis, maar er is wel een maximum gesteld. Dus wie het eerst komt, wie de meeste kans heeft een kaartje te bemachtigen. Men kan door defensie gratis van het station worden afgehaald in Den Helder. Pastores die dat willen kunnen een certificaat met studiepunten krijgen.

Leden van raden van kerken worden in het bijzonder uitgenodigd.

Locatie: Rijkszee en Marinehaven 1 in Den Helder. Opgave: rvk@raadvankerken.nl

Raad van Kerken in Nederland | Koningin Wilhelminalaan 5 | 3818 HN AMERSFOORT | 033-4633844 | rvk@raadvankerken.nl

Site design: SyncCP; techniek: SiteCan