Michael Harvey

Begintijd 21 april 2017 10:00

Eindtijd 21 april 2017 17:00

Michael Harvey, het brein achter Back to Church Sunday, komt opnieuw naar Nederland.

Op vrijdag 21 april is hij er de hele dag met een workshop, een inleiding, filmpjes; kortom: hij haalt alles uit de kast om pastores, predikanten, priesters, plaatselijk kader te betrekken bij het principe van een uitnodigende kerk.

Schrijf de datum nu al in de agenda. De precieze plaats (in het midden van het land) en de precieze tijden worden later bekendgemaakt. Een initiatief vanuit de kerngroep Kerkproeverij met dank aan de RKK en de PKN.

Opgave kan nu al via rvk@raadvankerken.nl; wij sturen uw gegevens dan t.z.t. door naar de organisatie als er meer bekend is over de samenkomst.

Raad van Kerken in Nederland | Koningin Wilhelminalaan 5 | 3818 HN AMERSFOORT | 033-4633844 | rvk@raadvankerken.nl

Site design: SyncCP; techniek: SiteCan