Watersymposium

Begintijd 22 maart 2013 13:00

Eindtijd 22 maart 2013 17:00

Symposium over de betekenis van water. Inleidingen van prof. dr. George Molenkamp (voormalig hoogleraar en partner KPMG Sustainability) en prof. dr. Klaas Spronk (hoogleraar Oude Testament). Aan het einde ondertekening van de waterverklaring van de Wereldraad van Kerken. Plaats Nederlands Watermuseum, Zypendaalseweg 26-28 te Arnhem. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij rvk@raadvankerken.nl; het is niet zeker of men geplaatst kan worden, omdat het symposium vooral het karakter van een expertmeeting krijgt waarbij men uitgaat van beperkte deelname. Dus opgave vooraf is absoluut nodig en ook de bevestiging vanuit het bureau, waarbij men de print van de bevestiging als entreebewijs kan gebruiken.

Raad van Kerken in Nederland | Koningin Wilhelminalaan 5 | 3818 HN AMERSFOORT | 033-4633844 | rvk@raadvankerken.nl

Site design: SyncCP; techniek: SiteCan