Herdenking vluchtelingen Den Haag

Op zondag 5 november 2017, 15.15 – 16.45 u. is er een Publieke Herdenking voor omgekomen vluchtelingen op weg naar Europa aan de Hofvijver (kruising Spui, Lange Vijverberg) in Den Haag.

Duizenden mensen sterven naamloos en in stilte tijdens hun reis naar Europa op zoek naar bescherming en veiligheid. In 2014 en 2015 waren er meer dan 3.000 doden per jaar te betreuren, in 2016 waren dat er meer dan 5.000 en dit jaar zijn 2856 mensen overleden op hun weg naar bescherming in Europa (bron: missing migrants IOM). Op zondag 5 november herdenken wij hen met zoveel mogelijk mensen uit Den Haag.

Programma onder leiding van Henk Baars, met onder andere singer-songwriter Ed Struijlaart, voordracht door Ad van der Helm en een testimonial van Mohammed Taha. Iedereen is welkom! Kom en laat zien dat we hen niet mogen vergeten.

Laat op Facebook weten of je erbij bent en houdt deze websites in de gaten voor meer informatie over het programma:

Raad van Kerken in Nederland | Koningin Wilhelminalaan 5 | 3818 HN AMERSFOORT | 033-4633844 | rvk@raadvankerken.nl

Site design: SyncCP; techniek: SiteCan