Archief | Delden, 13 november 2017: Lezing dr. Arjan Plaisier

Op maandagavond 13 november 2017 zal ds. Arjan Plaisier een lezing geven over het thema dat de Raad van Kerken in Delden dit jaar gekozen heeft: 'Kerk blijven in de wereld van nu en van morgen'.

De Raad van Kerken heeft ds. Plaisier uitgenodigd om over dit onderwerp te komen spreken. Drie sprekers zullen dit seizoen hun visie geven over dit onderwerp en hij zal als eerste hierover spreken. Ds. Plaisier was voormalig scriba van de Generale Synode van de Protestantse kerk Nederland. Sinds een jaar is hij voorganger van de Missionaire Gemeente de Fontein in Apeldoorn, onderdeel van de Gemeente Apeldoorn. Tevens is hij docent Spiritualiteit aan de Protestantse Universiteit.

De avond begint om 20.00 uur in de Oude Blasius aan het Kerkplein in Delden. U bent allen uitgenodigd en in de pauze is er een kopje koffie of thee. Na de pauze kunt u vragen stellen. Er is geen entreegeld, maar een vrije gift wordt op prijs gesteld bij de uitgang. Zo kunnen wij blijven inspireren met goede sprekers in de komende jaren.

Raad van Kerken Delden

- Download hier het Jaarprogramma Raad van Kerken Delden