We gaan ze halen- op naar Brussel

Op 6 maart vertrekt opnieuw een lange stoet chauffeurs om aandacht te vragen voor de vele vluchtelingen die doelloos in de kampen zitten te wachten.

Deze keer gaan ze op weg naar Brussel.
"Er zijn nog zo’n 32.000 vluchtelingen in Griekenland aan wie relocatie is beloofd. Europa lijkt hen wel te vergeten, de Europese burger daarentegen niet," aldus de organisatie. "Het enige wat Europa probeert, is nieuwe vluchtelingen tegen te houden. Ondertussen laten ze de vluchtelingen in Griekenland en ook in Italië verrekken. Er zijn teveel burgers in Europa die dit een armzalige manier van doen vinden. We tonen nog één keer, in Brussel, de wil van heel veel Europese burgers. En bij geen reactie, is de volgende bestemming Griekenland. Op de gok."

Wil je ook meerijden of de organisatie digitaal steunen?
Kijk voor meer informatie op:
www.bringthemhere.eu/-met-heel-europa-naar-brussel-om-meer-vluchtelingen-op-te-halen.

Foto: Gebouwen Europese Unie in Brussel.

Raad van Kerken in Nederland | Koningin Wilhelminalaan 5 | 3818 HN AMERSFOORT | 033-4633844 | rvk@raadvankerken.nl

Site design: SyncCP; techniek: SiteCan